ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ (Voucher)

Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρώσεων

 

Εταιρεία

H Logicom Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών της Logicom, ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών, με πάνω από 800 στελέχη, 8.000 πελάτες, δραστηριότητες σε 14 χώρες και πολυετή πείρα στο χώρο του ΙCΤ. Η Logicom Solutions δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1977.

To χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της Logicom Solutions καλύπτει 4 βασικές περιοχές. Την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών και λύσεων λογισμικού και επιχειρηματικών εφαρμογών, υπηρεσιών και λύσεων υποδομών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, και την παροχή Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών (Managed Services).

Ως στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών προϊόντων τεχνολογίας και εταιριών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως, όραμα και επιδίωξή της, να αποτελεί έμπιστο συνοδοιπόρο κάθε οργανισμού, τόσο ιδιωτικών επιχειρήσεων όσο και δημόσιων οργανισμών, στο ταξίδι τους προς τη ψηφιακή του μεταρρύθμιση.

 

Ασφαλείς, Απλές και Αποτελεσματικές Λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες της δικής σας Επιχείρησης

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελλάδα 2.0», η Logicom Solutions προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις, με στόχο να συμβάλλει ενεργά στο ταξίδι κάθε επιχείρησης προς τη ψηφιακή της μεταρρύθμιση.

 

Cloud-based πλατφόρμα ασφαλείας από την Logicom Solutions (Cisco Duo)

Δώστε στα στελέχη σας αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης με απόλυτη ασφάλεια για τις συσκευές τους, από όπου κι αν βρίσκονται.                                                                 

Το DUO έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση και στην υλοποίηση παρέχοντας ταυτόχρονα πλήρη ορατότητα και έλεγχο στα τελικά σημεία πρόσβασης.

Η πιο Aξιόπιστη Λύση ενσωματωμένης Ασφάλειας απο το Cloud (Cisco Umbrella)

Η Cisco Umbrella είναι μια υπηρεσία ασφαλείας που παρέχεται στο cloud. Παρέχει την πιο ασφαλή, αξιόπιστη και ταχύτερη εμπειρία Διαδικτύου σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια επιχειρηματίες και καταναλωτές καθημερινά.

Ενισχύει την ασφάλεια στο επίπεδο DNS και αποκλείει αιτήματα σε κακόβουλους τομείς πριν καν δημιουργηθεί μια σύνδεση, σταματώντας ουσιαστικά τις απειλές σε οποιαδήποτε θύρα ή πρωτόκολλο προτού φτάσουν στο δίκτυο ή στα τελικά σημεία της επιχείρησης.

Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις από την Logicom Solutions (Cisco Webex Calling)

Λειτουργείστε ολόκληρο το τηλεφωνικό σύστημα της επιχείρησής σας στο Cloud, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερη επικοινωνία.

Η λύση Webex Calling συνδυάζει δυνατότητες κλήσεων, συσκέψεων, ανταλλαγής μηνυμάτων και ομαδικής συνεργασίας σε μια εύχρηστη λύση που δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες όλων των μεγεθών να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους προσφέροντας απλή διαχείριση και έλεγχο σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.

Αποκτήστε περισσότερα με το Microsoft 365 Premium για Επιχειρήσεις (Microsoft 365 Business Premium)

Συνδυάζει τις κορυφαίες λύσεις Οffice με την πλέον μοντέρνα σουίτα συνεργασίας και την ολοκληρωμένη ασφάλεια.

Ολοκληρωμένη αντι-ιική προστασία για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την Logicom Solutions (Trend Micro Worry-Free Advanced Services)

Βασίζεται σε τεχνολoγία cloud ειδικά σχεδιασμένη να παρέχει πλήρης προστασία απο spear phishing, credential phishing, business email compromise, και advanced targeted attacks. Προσφέρει αυτόματη ανίχνευση και απόκριση ενάντια στις συνεχείς αυξανόμενες απειλές, συμπεριλαμβανομένων των fileless και των ransomware.

Ασφαλείς, Εύκολες και Γρήγορες λύσεις Backup απο τη Logicom Solutions για Microsoft 365 (Veeam Backup for Microsoft 365)

Το Veeam Backup for Microsoft 365 εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας πρόσβασης και ελέγχου των δεδομένων του Microsoft 365, συμπεριλαμβανομένων των Exchange Online, SharePoint Online, One Drive for Business και Microsoft Teams, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να προστατεύονται και να είναι πάντα προσβάσιμα.

Κορυφαίες λύσεις προστασίας δεδομένων για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας (Veeam Backup & Replication)

Το Veeam Backup & Replication είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την επόμενη γενιά επιχειρησιακών προκλήσεων κατά μέτωπο με ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων προστασίας δεδομένων εταιρικού επιπέδου.

Ισχυρό, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το Veeam Backup & Replication μειώνει τα λειτουργικά έξοδα με ευελιξία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας και στην αγορά, προσφέροντας κορυφαία αξιοπιστία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Λίγα λόγια για τα προγράμματα της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MME», ύψους 180.000.000€, παρέχει ενισχύσεις ύψους 90% μέσω voucher, (άυλης επιταγής με τη μορφή οκταψήφιου κωδικού), που θα εκδίδεται προς όφελος της δικαιούχου επιχείρησης και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αγορά ψηφιακών εργαλείων και εφαρμογών λογισμικού.

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές», ύψους 165.000.000€, παρέχει ενισχύσεις ύψους 90%-100%, για την υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, που υποστηρίζουν τις διαδικασίες αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών, τιμολόγησης επί αυτοκινήτου και προμήθειας «ψηφιακών» συστημάτων έκδοσης παραστατικών.

 

Eπικοινώνησε μαζί μας για να αξιοποιήσεις το πρόγραμμα βρίσκοντας την ιδανική λύση σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σου

Contact Us